Webdesign met oog op traffic en conversie. Effectieve websites gericht op de gebruiker.

Ik maak websites die jouw organisatie beter zichtbaar en vindbaar maakt op het internet. Samen met jou zorgen we voor een website die goed aansluit bij jouw organisatie, zijn doelen behaald en meer leads en omzet genereert.

Webdesign waar de gebruiker centraal staat

Het ontwerp van een website, of het nu gaat om een informatieve website met contact of offerteverzoek of een webshop om verkopen te maken, het moet niet alleen een mooi plaatje zijn waar je vervolgens niets aan hebt. Het moet jouw boodschap over brengen en de gebruiker op de beste manier informeren en begeleiden.

De gebruiker staat bij mijn ontwerpen centraal. Ik zorg niet alleen voor een website die er mooi uit ziet, maar voor een website die zorgt dat jouw boodschap overkomt en de bezoeker doet wat jij wilt.

Klaar om te beginnen aan jouw website?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Websites die goed vindbaar zijn in Google

Goed gevonden worden in Google is één van de belangrijkere aspecten van een goede website. Ik zorg voor een website die technisch SEO vriendelijk is opgebouwd. Een goede technische opbouw is de basis om goed te gaan scoren in de Google resultaten.

Gebouwd op een gebruiksvriendelijk content management systeem

Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van websites op basis van WordPress. WordPress is een content management systeem dat 30% van alle websites ter wereld aanstuurt. Het geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk zelf de content op je website te beheren.

Wat kost een website?

Gezien iedere website verschillend is is het moeilijk te zeggen wat een website kost. Het is belangrijk om eraan te denken wat een website waard is voor jouw bedrijf. Een goede website gaat jou extra omzet opleveren. Stel dat
een nieuwe klant € 750 waard is, en je nieuwe website in ieder geval 1 klant per maand oplevert. Op jaarbasis heb je dan al € 9000 terugverdiend.

Wanneer je website enkel een digitaal visitekaartje is met je diensten en een contactmogelijkheid is dit voor maatwerk al mogelijk vanaf € 950,-.